Kik vagyunk?

A céget Verhás Péter és Verhás István 2006. végén alapították. Mind a ketten villamos-mérnök, informatikai végzettséggel rendelkeztünk, és úgy gondoltuk, hogy az egyetem utáni 15 év állam-igazgatási, magyar nagy és közép, valamint multinacionális vállalatoknál szerzett tapasztalattal új céget alapítunk.

Verhás Péter, ügyvezető

Villamos-mérnök vagyok, a BME-n szereztem a diplomámat. 7 évig dolgoztam a Digital Equipment Magyarország Kft-nél (közben átváltozott Compaq-ká), majd az indulásnál az Index.hu informatikai vezetését láttam el, ezt követően pedig 2006-ig a Westel (közben átváltozott T-Mobil-lá, majd T-Com-má) csapatában dolgoztam.

Ezen idő alatt dolgoztam kereskedőként, szakértőként, projekt-menedzserként és az index-ben informatikai igazgatóként.

Szabad időmben tanítottam BME-n, részt vettem OpenSource programok fejlesztésében, és 2005-2007 időszakban megszereztem a MBA fokozatot pénzügyi specializációval.

Beszélek angolul, megértem a németet, tanulok spanyolul, és annak örülök, ha olyan terméket tudunk szállítani ami nem csak működik és éppen kielégíti az ügyfél igényeit, de megfelel a magammal szemben támasztott, ennél magasabb minőségi követelményeknek is.

Verhás István, JIRA szakértő

Villamos-mérnök vagyok, a BME-n szereztem a diplomámat. Részt vettem száloptikai csatlakozó kutatás fejlesztésében. Oktattam gimnazistáknak informatikát. Vezettem trolibuszt. Dolgoztam a Westel Rádiótelefon KFt-nél (később Westel 0660 majd megszűnt) internet szolgáltatóként. Részt vettem különböző állam-igazgatási projektekben mint projekt vezető.

A Kopint-Datorg zRt-ben igazgattam a Kormányzati Portál divízió informatikai részlegét. Itt fejlesztettük és üzemeltettük a magyarorszag.hu-t és indítottuk útjára az ügyfélkaput is más projektek mellett.

Beszélek angolul. Annak mindig örülök, ha sikerül az emberek közötti kommunikációt segítenem.

Verhás Péter és Verhás István testvérek.

Bookmark and Share
Friss hírek

2011. szerpember 9.

Kibocsátottuk a Pegamento TR, soapUI modult, amelyiklehetővé teszi, hogy soap szervizeket úgy teszteljünk, hogy közben nem kell helyességellenőrző kódot írni. A modul minden teszt futtatást adatbázisban tárol és az egyes futások eredményei összehasonlíthatóak, és minden lényeges eltérés a futási eredmények között automatikusan felderíthető.

Olvassa régebbi híreinket is!