gogle logo

 
 

A fenti keresőcsíkkal a Google keresőre jut.

Jött-és-Mentés-Verzió, a Verhás & Verhás Szoftver Manufaktúra Kft. szolgáltatása

  • Ment már tönkre diszkje, és vesztek el adatok?
  • Együtt dolgozik többekkel, és küldözget fájlokat eMail-en?
  • Egyszerre nyitottak meg a szerveren egy fájlt, és felülírták egymás munkáját?
  • Átszerkesztett egy dokumentumot, elfelejtette átnevezni, és felülírta a régit?

Ezekhez hasonló kihívásokkal mindannyian szembesülünk, de nem mindenkinek kell küzdenie a problémákkal.

„Tudtam, hogy minden nap mentenem kellene a dokumentumokat a szerverre, de a munka végén már indultam volna haza, és a szerver mindig olyan lassú volt, ezért gyakran elmaradt a mentés. A vége persze az lett, hogy tönkrement a diszk, és több heti adat elveszett az utolsó mentés óta.”

„A diszk tönkremehet, ezért minden este átmásoltam a fontos könyvtárakat egy USB diszkre a notebookról. Arra nem gondoltam, hogy a notebookot a csomagtartóból az USB diszkkel együtt fogják elemelni...”

„A jogi osztállyal együtt készítettünk elő egy szerződést. Minden módosítás után átküldtük egymásnak eMail-en az aktuális verziót. Egyszer csak azt vettem észre, hogy az utolsó módosításaim hiányoznak. Kiderült, hogy a cégjogász egy korábbi verziót módosított. Négy órámba telt, mire sikerült egy épkézláb verziót összefésülni.”

A Jöttés-Mentés Verzió szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a fontos fájlokat a szerverünkön tárolja, titkosítva, biztonságban, verzió kezelve, hozzáférési védelemmel, és mindezt olyan könnyedséggel, mintha csak a helyi diszkre mentené a fájlokat.

Ön az egyéni, vagy a zárt csoport által használt menteni kívánt fájlokat a saját gépén megjelöli, az első alkalommal az egész fájlt, majd minden változtatás alkalmával csak a módosulásokat külön kliens program nélkül1 a Windows Intézőből két egér kattintással elküldi a szerverünkre. Innen kezdve az Ön fájljai biztonságban vannak, bármikor visszatöltheti az utolsó, vagy bármely korábbi változatot.

A fájlokat nem csak Ön éri el, hanem a munkacsoportban bárki, akinek erre engedélyt ad. Ha többen dolgoznak egyszerre egy dokumentumon, akkor a párhuzamos változások összefésülhetőek2, vagy a dokumentumok zárolhatóak a módosítás időtartamára, így elkerülhetők a párhuzamos változatok, és a fáradtságos kézi összefésülés.

A rendszer használatához nem kell állandóan hálózati kapcsolat. Bárhol, bármikor dolgozhat a fájlokkal, és amikor van megfelelő kapcsolat a szolgáltatáshoz, akkor indíthatja el a beküldést.

Nem kell a nap végén mentést készíteni. Minden egyes módosítás után, vagy ha több fájl módosítása logikailag összekapcsolódik, akkor csoportosan, bármikor beküldheti a fájlokat, minden egyes beküldést egyéni megjegyzéssel ellátva. Ezzel a hosszas mentési folyamat lerövidül, és a munka végén a természetes fájlmentés megszokott részévé válik. A rendszerhez hozzáadott, de be nem küldött fájlok a Windows Intézőben piros ikonnal jelennek meg, így pontosan látható folyamatosan, hogy mi az ami naprakész, és mi az ami mentésre vár.

Megkérdeztük Szöllősi Erikát, az Eszme Tanácsadó Bt. képviselőjét (könyvelési szolgáltatások), aki már több mint két éve használja a szolgáltatást, hogy mik a legfontosabb előnyei a szolgáltatásnak az ő számára:

„Bármikor, bárhonnan elérhető, mindenki számára a legfrissebb verzió áll rendelkezésre. Megoldott a mentés, egy korábbi verzió visszakereshető illetve visszaállítható, ami egy esetleges rendszerhibánál nagy segítség. Nincs szükség felhasználó szintnél magasabb számítástechnikai tudásra, a magyar nyelvű verzióval bárki könnyedén elboldogul. Segíti a ma oly keresett-támogatott távmunkát. Költségtakarékos, hiszen nem a felhasználónak kell drága számítástechnikai berendezéseket biztosítania, ezeket a technika fejlődésével állandóan cserélni."

A rendszer megvalósítása ingyenes, nyílt forráskódú szoftverekkel történik, így Önnek nem kell semmilyen szoftver licence díjat fizetnie, folyamatosan használhatja a legújabb változatot. A szolgáltatás használata fél óra alatt megtanulható.

A Verhás & Verhás Szoftver Manufaktúra partnereivel segít a szoftver használatának elsajátításában és az Ön számára optimális használati mód kialakításában.

A szolgáltatás alap csomagja 1GB tárolóhelyig, 5 felhasználós csoportra 5000HUF+áfa/hó.

Kérje még ma faxon (1)577-2383 ingyenes oktató videóanyagunkat, vagy rendelje meg a szolgáltatást!

Fontos! Kérem tüntesse fel cégének nevét, postacímét, és hogy a Jöttés-Mentés Verzió szolgáltatás oktató videóanyagát kéri!

Keressük szolgáltatásunkhoz viszonteladó partnereinket!

Verhás & Verhás Szoftver Manufaktúra Kft.
Verhás Péter, ügyvezető
http://www.verhas.com
Fax: +36(1)5772383

1 a szolgáltatás igénybevételéhez ingyenes programot telepítünk, a használat során már minden művelet az intézőből indul.

2 Jelenleg szöveges fájlok, Microsoft Word és Excel egyes verziói, valamint OpenOffice dokumentumok fésülhetők össze a szolgáltatás támogatásával.

bottom logo